Skip to main content

Digitaliseren in topkwaliteit

constructietekeningenartNaast de aflevering, afgedrukt in papiervorm kunnen wij ook uw bouwtekeningen digitaliseren. Daarbij staan uw wensen en mogelijkheden met betrekking tot de verdere verwerking van de bestanden centraal. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn op dit vlak hebben wij het digitaliseren ingedeeld in drie niveaus:

 
  1. Bouwkundig digitaliseren: op dit niveau worden alle bouwkundige informatie in een bouwtekening verwerkt. Denk daarbij aan maatlijnen, teksten en kaders die ook op een analoge tekening te vinden zijn.
  2. Gebruiksmatig digitaliseren: op dit niveau worden slechts gegevens verwerkt die voor de gebruikers van het gebouw interessant zijn. Denk daarbij aan oppervlaktematen, de plaats van de keuken en draairichtingen van deuren en ramen en aanwezige gebouwinstallaties.
  3. Vereenvoudig digitaliseren: op dit niveau vereenvoudigen wij de bouwtekening dermate dat slechts een schematische weergave van de plattegronden zichtbaar is. Deze tekeningen tonen bijvoorbeeld vluchtwegaanduidingen en geven aan waar zich ramen en deuren bevinden. Ook zijn op deze tekeningen overige van belang zijnde zaken zoals brandbestrijdingsapparatuur ook aangegeven.
 
Hoe dan ook: BO-TEK BV stelt de hoogste eisen aan het tekenwerk!