Skip to main content

BO-TEK scanservice

Heeft u ook documenten die u graag digitaal wilt hebben, of het nu één document is of een archiefkast vol, wij helpen u graag.

Wij kunnen uw tekeningen/documenten inscannen en voor u opslaan op bijvoorbeeld USB stick, CD en DVD of deze naar u mailen.

Hiervoor beschikken wij over diverse scanners. Wij kunnen door een in eigenhuis ontwikkeld zoek document de tekeningen toegankelijk maken op uw PC.

Tekening beheer op afstand is ook een service die wij aanbieden

  • Tekeningen groter dan A3.
  • Het scannen kan in zowel zwart/wit als kleur.
  • Tekeningen groter dan A3 kunnen in één geheel gescand worden tot een maximale breedte van 91,4 cm. De lengte is in principe onbeperkt. De maximale dikte is 2 mm.

De scanner trekt het origineel over een glasplaat heen dus is het belangrijk dat het origineel onbeschadigd is: geen scheuren in het papier, niet goed vastgeplakte foto’s, ezelsoren etc. Uiteraard kijken wij dit ook na maar als er eerst extra geplakt of hersteld moet worden dan worden hier kosten voor in rekening gebracht. Laat u bij twijfel adviseren door onze scanservice.

De scans kunnen we leveren tot een maximale resolutie van 300 dpi en in alle gangbare bestandsformaten.

  • Denk hierbij aan JPEG, TIFF en PDF.
  • Kleiner dan of gelijk aan A3
  • Tekeningen/documenten welke A3 / A4 en A5 scannen we op een scanner met een vaste plaat of met de ADF (Automatische Documenten doorvoer). Afhankelijk van het origineel wordt bekeken welke optie het meest geschikt is.
  • De scans kunnen we leveren tot een maximale resolutie van 300 dpi en in alle gangbare bestandsformaten. Denk hierbij aan JPEG, TIFF en PDF.

Prijzen op aanvraag
INTERESSE ?
bel 046-426 20 65 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..